Contact

Hey! Ik ben Jasper Koenen

Ik ontwerp al meer dan 4 jaar digitale ervaringen voor verschillende sectoren.
Ik geloof dat een goed ontwerp voortkomt uit het volledig begrijpen van de eindgebruiker. Door hun advocaat te spelen en complete oplossingen te bedenken, kunnen we een prachtige productervaring realiseren.

Over Jasper

Gedurende mijn carrière als designer heb ik het genoegen gehad om samen te werken met getalenteerde en gepassioneerde mensen, strevend naar één gezamenlijk doel; het creëren van de beste ervaring voor de klanten van digitale producten van ondernemers.

Als ik niet aan het ontwerpen ben, vind je me in de keuken om mediterrane gerechten te bereiden. Op een regenachtige zondag ben ik piano of gitaar aan het spelen.

Als ik “niet te vinden” ben, ben ik waarschijnlijk de wereld aan het rondreizen met mijn vrienden. Ik hou van citytrips en van het ontdekken van nieuwe culturen.

Ervaring | Rollen

Product Designer / Manager | Rooming.nl

2020 - Present

Strateeg, Manager, User Experience Designer en User Interface Designer bij Rooming. Onderzoek en analyse van Rooming. Hoe kan een gebruiker zijn doelen en behoeften bereiken bij de kamerverhuurservice die Rooming biedt? Ik maak schetsen, prototypes en nieuwe interface ontwerpen voor Rooming. Verder stuur ik ons ontwikkelteam aan en zorg ik ervoor dat alle doelstellingen worden behaald.

rooming.nl

UX Designer | Deboprojects.nl

2019 - Present

Webdesigner bij Deboprojects. Betrokken bij veel verschillende projecten. Werken aan UI/UX design en marketing.
Ik ben gespecialiseerd in de conceptuele fase van het ontwikkelen van websites.

deboprojects.nl

Product designer | Deepler.io

2020 - 2021

Als Lead UX/UI Designer bij Deepler is het mijn verantwoordelijkheid om een mooie en bruikbare gebruikerservaring te creëren in de software. Dit betekent concepten bedenken, ontwerpen en onderzoek doen naar ontwerpprincipes om tot nieuwe flows en schermen te komen. Dit alles met het doel om (project)managers over de hele wereld te helpen meer inzicht te krijgen in hun organisatie.

deepler.io

Contact

AANGEZIEN IK MEERDERE FUNCTIES BEKLEED EN DAAROM MIJN BESCHIKBAARHEID SCHAARS IS, WERK IK ALLEEN OP AFSPRAAK

Plan our meeting and:

  1. Significantly reduce your costs down the line by investing in UX design upfront
  2. Increase your conversions
  3. Increase your brand loyalty with UX design