IMPACT THROUGH DESIGN

Uitgekiend gebruiksvriendelijk design
kickstart nu je digitaal product!

USER EXPERIENCE DESIGN | WEB DESIGN | SAAS EXPERT | WORDPRESS-WIZARD

Waar ben ik goed in?

Moderne minimalistische online vormgeving. Ik ontwerp websites, webapps en online uitingen. Mijn online stijl is te beschrijven als modern, stoer, minimalistisch en effectief.

Ik vind user-centred design belangrijk. Daarnaast heb ik een passie voor interactie design, (interface) animatie, beweging en film.

UITGELICHTE PROJECTEN

De Bezette Stad

STORYTELLING | AUDIOVISUAL
Q1 2020

Interactieve audiovisuele experience waarbij toeristen door een app de geschiedenis van de gebouwen van Amsterdam ten tijden van de tweede wereldoorlog te weten komen.

Rooming

UX/UI | BRANDING
Q1 2019 – NOW

Platform waarop woningen gehuurd en verhuurd kunnen worden. Airbnb voor woonruimtes. Ik heb het volledige platform dat uit 2013 stamde opnieuw ontworpen; van branding tot user interface design.
Dit project staat live op: https://rooming.nl

OBA boek zoeker

APP | PROTOTYPE | UI
Q2 2018

Mobiele native app concept voor de OBA om boeken te kunnen reserveren en informatie te vinden over de fysieke locaties van de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA). Ik heb met dit project mijn UI skills uitgebreid.

Sparklingpeople.nl

UI DESIGN
Q2 2018

Sparklingpeople wilt een duidelijke overzichtelijke website waarop kandidaten gemakkelijk vacatures kunnen vinden die bij hun passen. De website moet aansluiten bij hun nieuwe branding én top-notch zijn UX-wise.

Snoeks Automotive

UI DESIGN
Q1 2019- Q2 2019

Snoeks automotive is leverancier voor onderdelen van bedrijfsvoertuigen van o.a. Opel, Peugeot en Volkswagen. Ik ontwierp een nieuwe landingspagina en stijl voor hun website die past bij de professionaliteit van en ‘fast-forward mobility’ van Snoeks.

MOBO-box

STARTUP | E-COMMERCE
Q1 2020 – NOW

Eigen bedrijf dat ik gestart ben tijdens de minor ondernemerschap in februari 2020. We dagen jonge kinderen van 6 tot 12 jaar uit om met techniek aan de slag te gaan. Met onze thema boxen en lespakketten maken we techniekonderwijs toegankelijk voor iedereen.

Hoe ziet mijn ontwerp proces er uit?

Data verzamelen

Voordat ik aan de slag ga met het ontwerpen doe ik uitgebreid onderzoek naar de situatie. Hiervoor beginnen we met een goed intake gesprek waarbij ik erachter probeer te komen wat er moet gebeuren. Daarnaast doe ik bijvoorbeeld een UX onderzoek: een customer journey map hoe de gebruiker interactie aan gaat met de website of het systeem. Ik stel vragen en stel mij aandachtig op ten opzichte van de klant om erachter te komen wat de klant en de eindgebruikers precies verwachten.

Ontwerpen

Het onderzoek, de schetsen en de wensen van de klant worden allemaal meegenomen bij het produceren van de ontwerpen. Of dit nou een logo is of een gehele user interface voor een grote website, ik probeer tot in detail een mooi ontwerp te maken. Wanneer dit gelukt is vraag ik feedback aan de klant om zo tot een mooi eindproduct te komen.

Oplevering

Mijn werk wordt altijd met een interactief prototype en de juiste bestandsformaten opgeleverd. Ik streef ernaar om de gebruiker een overzichtelijk en volledig product te geven waar hij verder mee kan. Of dit nou een analyse/onderzoek is of een volledig klikbaar prototype, met de oplevering kan de klant verderkomen.

Ik ben beschikbaar voor nieuwe opdrachten!

Laten we samen iets moois maken!