Recensies

Lees reviews en de referenties van klanten en bedrijven waar ik in het verleden mee heb gewerkt. Klanten waar ik mee heb gewerkt zijn voornamelijk SaaS (software as a service) bedrijven maar ik heb ook een aantal WordPress websites gemaakt voor het MKB zoals ‘Chuckie renovaties’ en ‘Tandprothetische praktijk Femke Grashuis’.

Femkegrashuis.nl

"Jasper heeft onze leads verhoogd door een conversie geoptimaliseerd design te ontwikkelen voor onze website. Daarnaast adviseerde hij ons transparant te zijn over onze prijzen. Dit hebben we samen gerealiseerd door deze duidelijk uit te leggen op onze website."

Jenny Thorne - Marketeer bij femkegrashuis.nl

Femke Grashuis - Eigenares Femkegrashuis.nl

"Jasper is echt een problem solver, hij heeft bijgedragen aan het realiseren van ons doel; online groei"

Chuckie.nl

"Onze website, die oorspronkelijk in 2010 werd gebouwd, had een update nodig, Jasper was hier om te helpen. Hij implementeerde een responsive en modern design waar onze klanten van houden, met een geautomatiseerd voorstel systeem dat ons meer leads genereert"

Steven Himpers-Stoffels - Oprichter en eigenaar van aannemersbedrijf Chuckie.nl

"Ik wilde je nog even persoonlijk bedanken voor het ontwerpen van het logo en de branding voor mijn bedrijf. Ik zal je zeker aanbevelen bij iedereen die geadviseerd wil worden over (UX) design en online marketing binnen mijn netwerk. Ik ga je bij hen van harte aanbevelen"
Lorenzo Zorn
Virloce - Salaris administratie advies kantoor
"Jasper is leergierig, een perfectionist en een goede manager. Hij weet hoe hij de klant centraal moet stellen, zowel in UX design als in 'operations'. Op deze manier blijft hij zichzelf ontwikkelen. Tot slot houdt Jasper het overzicht en is hij in staat om projecten te managen om tot een positief resultaat te komen."
Evert van den Brink
Marketing & Business developer bij Active Group

Plan our meeting and:

  1. Significantly reduce your costs down the line by investing in UX design upfront
  2. Increase your conversions
  3. Increase your brand loyalty with UX design